top of page

Qui som?

pexels-rakicevic-nenad-1262304.jpg

Som emprenedores, el nostre dia a dia ens fa conèixer de primera mà la realitat que vivim actualment les dones empresaries i tots els obstacles que hem de superar per poder fer créixer els nostres negocis.


Si alguna cosa ens uneix a les dues es la necessitat vital d’ajudar, és el que li dóna sentit al que fem. 


Creiem que la dona professional necessita impuls, i amb la situació actual, més que mai.


Volem oferir els recursos personals i professionals per fer que entre totes el món empresarial actual i futur sigui millor. No tingui limit.


Ha arribat el moment que les dones fem el TAKE OFF.

Marta_Fàbregas_3.jpg

Marta fàbregas

Tres paraules: art, dona i empresa


ART: Porto al meu ADN tot allò relacionat amb la imatge; des de sempre m’ha apassionat el llenguatge visual en tots els seus formats. Per això m’he dedicat a la fotografia, la meva passió, que a més m’ha permès unir la meva part artística amb l'empresarial. Diplomada en fotografia per IEFC i fundadora i directora de l’estudi La Fotogràfica des del 98.
El meu principal talent és saber captar d'una forma ràpida i natural la bellesa i allò que fa únics tant a les persones com tot allò que ens envolta. La meva empatia, implicació i creativitat fan que cada projecte en el qual treballo sigui per mi un nou repte per créixer i millorar.

Crec fermament en el poder transformador de l’art, sóc feminista i veig cada dia la necessitat que tenim les dones de millorar en tots els àmbits. Per això actualment i des de fa un any participo activament amb la Fundació Setba (entitat dedicada a l’acció social a través de l’acció artística) impartint tallers en pro de la dona.
 

DONA: L’any 2016 va ser un punt d’inflexió a la meva vida, vaig formar part del naixement de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), i des d’aquell moment formo part de la junta directiva. Una associació que m’ha canviat la vida i la forma de veure-la. A la XDESC he trobat un lloc, un equip i unes companyes de vol, des d’on treballar i ajudar a les dones, que com jo, lluitem cada dia per fer realitat els nostres somnis personals i professionals. Des del
2018 en sóc la Presidenta.

 

EMPRESA: Conèixer a la Rosa Feijóo ha estat l’oportunitat perfecta per poder liderar conjuntament el TAKE OFF, un projecte que engloba tot allò que m’apassiona i que li dona sentit a la meva vida, la dona, l’emprenedoria, l’equip, la creativitat, treballar per ajudar a que les dones fem realitat els nostres projectes i siguem una mica més lliures.

M’apassiona seguir formant-me en la part professional, artística i personal.
Diplomada en Habilitats directives en la gestió d’entitats de l’economia social per la universitat de Manresa el 2018, i també sóc membre de la direcció del “Líder Imperfecto” com “Experta en art i empresa”.

Rosa.jpg

rosa feijóo

En essència dona professional, des de ben petita volia i somiava en ser enginyer.
 

L’enginyeria d’Organització va ser des del primer moment el meu món, on vaig poder desenvolupar-me, crèixer i aprendre, i on no he deixat mai de formar-me per continuar: Màster Direcció d'Operacions, Màster Project Management.
Igualment amb idiomes, eina clau per tenir èxit en el món multicultural actual.

 

Tot i tenir mentalitat estructurada, metòdica i ordenada, sóc apasionada en els meus ideals, propòsits i projectes.

M’inspira pensar que puc canviar les empreses i per tant el MÓN ajudant a funcionar, buscant maneres millors i més fàcils d’obtenir resultats i satisfaccions.

Buscant el meu camí, en el qual la faceta personal-familiar n’és el motor, vaig prendre la decisió d’emprendre per ser empresària.

M’inspira pensar que puc canviar les empreses i per tant el MÓN ajudant a funcionar, buscant maneres millors i més fàcils d’obtenir resultats i satisfaccions.Buscant el meu camí, en el qual la faceta personal-familiar n’és el motor, vaig prendre la decisió d’emprendre per ser empresària.

 

Defensora i entusiasta del treball en equip, on tinc facilitat per cohesionar, en aquest nou camí vaig començar a formar part de la XDESC; hi he trobat una via de desenvolupament personal i professional, des d’on a més a més puc contribuir a d’altres persones i projectes; i on hi vaig conèixer la Marta.


Un dia, la Marta va estendre la mà, que vaig agafar sens dubtar-ho, per fer néixer el TAKE OFF.


En la Marta hi vaig veure la complementarietat necessària per fer que aquest projecte existeixi i es faci gran.

Crec fermament que les dones emprenedores tenim un paper crucial en la societat, en el teixit empresarial i en l’educació de noves generacions.


I estic disposada a fer tot el que pugui per contribuir-hi.


Capacitar a les empresàries i a les dones professionals, n’és una manera.

Seguint en aquesta línea, amb tres emprenedores com jo, hem iniciat ADICBCN, consultoria empresarial multidisciplinaria de referència, amb capacitat transformadora des de la idea de la col·laboració i impuls entre professionals.

bottom of page